Knowledge management - theoretical framework and practical research - Nováková, Petra
Využívanie vedomostí a znalostí ľudí v organizáciách. Znalosti ľudí ako najcennejšia výhoda. Diskusia o riadení znalostí a ich najefektívnejšom využívaní. Meranie a mapovanie znalostí. Metódy merania a ich význam. Oboznámenie sa s pojmami metriky znalostí a mapy znalostí v organizácii. meranie vložených investícií do znalostí. Ukazovatele ROI, TCO, IAM. Mapovanie organizačných znalostí ako jeden z nástrojov a koordinácie znalostí.