Vliv hudby na nákupní chování - Franěk, Marek
Teoretické koncepcie zaoberajúce sa účinkom hudby v obchodnom prostredí. Zhrnutie výsledkov empirických štúdií vykonaných v tejto oblasti. Výskumy pôsobenia hudby na správanie zákazníkov, sú sústredené predovšetkým na vplyv aktivačného potenciálu hudby.