Menová unifikácia vo svete - Gonda, Vladimír
Menové únie v Európe v historickej retrospektíve. Existujúce menové únie vo svete. Zóna CFA franku (franc des Colonies Francaises Afrique). Východokaribská menová únia (ECCU-Eastern Caribbean Currency Union). Európska menová únia.