Prínosy outsourcingu pre strategický outsourcingový vzťah - Hanuláková, Eva, 1964-
Dôvody, pre ktoré firmy outsourcujú svoje vedľajšie činnosti a tiež prínosy strategického aj taktického charakteru, ktoré im tento proces prinesie. Strategický outsourcingový vzťah. Výhody a riziká outsourcingu.