Faktory ovlivňující situační postavení firmy na trhu - Kloudová, Jitka
Výskum mapuje prostredie českých firiem z pohľadu situačného postavenia firiem na trhu. Skúmanie, či na situačné postavenie firmy na trhu v rámci Matice GE má vplyv odbor činnosti, v ktorom firma podniká, kvalita manažmentu firmy, úroveň marketingu vo firme, využívanie internetu v marketingovej činnosti firmy a tiež kontrola marketingovej činnosti vykonávaná systémom marketingového auditu.