Ekonomické a legislatívne aspekty cenovej liberalizácie - Hasprová, Mária, 1970-
Priebeh cenovej liberalizácie a charakteristika jej jednotlivých etáp. Pozitívne a negatívne názory na jej priebeh. Analýza cenovej legislatívy s dopadom na cenovú liberalizáciu a reguláciu cien tovarov a služieb v podmienkach Slovenskej republiky.