Kalkulácia v obchode - Holubcová, Alena
Vymedzenie nákladov obchodných podnikov. Uplatnenie a využitie kalkulácie nákladov v obchodných podnikoch. Klasifikácia kalkulácií obchodných podnikov. Kalkulačný systém v obchode. Výpočet kalkulačnej prirážky.