Testovanie e-learningových kurzov Claroline pri environmentálnom vzdelávaní - Kollár, Vojtech
Prezentácia skúseností z realizácie piatich kurzov vyvinutých v rámci Modulu 3 projektu Leonardo REDILEM " Malé a stredné podnikanie a životné prostredie"