Kto a ako sa postará o peniaze - Vanko, Samuel
Obchodníci s cennými papiermi, možnosti a produkty. Pri výbere obchodníka je nevyhnutné si zistiť, či má všetky potrebné povolenia. Minimálne a maximálne poplatky. Riziká pri investovaní, komu zveriť financie, za čo platiť obchodníkovi. Činnosť každého obchodníka je pod prísnym dohľadom Úradu pre finančný trh.