Špecializovaná banka na podporu podnikania
Významné aktivity Slovenskej záručnej a rozvojovej banky, a.s. - záručné a príspevkové programy. Podpora malých a stredných podnikateľov poskytovaním úverov. Úroveň udržateľného rastu za roky 2002 - 2004. Bilančná rovnováha. Zvyšovanie záručnej a príspevkovej angažovanosti banky. Zvyšovanie poskytnutých záruk a úverov na rozvoj podnikania.