Turecké hospodárstvo? Prečo nie ... - Baláž, Vladimír
Realita prípadného členstva Turecka v EÚ. Turecko ako svetský štát. Pohľad na turecké hospodárstvo Príprava daňovej reformy. Štandardné prostredie ako podmienka pre vyšší prílev priamych zahraničných investícií. Turecko ako investičná príležitosť.Základné makroekonomické ukazovatele Turecka.