Informačné zabezpečenie pedagogického a výskumno-vývojového procesu na EU - Mártonová, Renáta
Slovenská ekonomická knižnica (SEK) ako integrálna súčasť Ekonomickej univerzity. SEK ako informačná, výchovno-vzdelávacia a kultúrna inštitúcia s pôsobnosťou pre celé Slovensko. Funkcie knižnice. Knižnično-informačný systém SEK. Knižnično-informačné služby. Elektronické informačné zdroje (e-zdroje). Program informačného vzdelávania používateľov.