Vývoj konkurencieschopnosti komerčných poisťovní v Slovenskej republike - Pastoráková, Erika, 1972-
Charakteristika osobitostí konkurenčného boja poisťovní, ktoré vyplývajú predovšetkým z ich špecifickej činnosti. Vývojové etapy zdokonaľovania konkurencieschopnosti komerčných poisťovní až po súčasný stav na slovenskom poistnom trhu.