Prodej internetového portálu - Černý, Michal
Vymedzenie pojmu internetový portál. Právne možnosti nakladania s portálom. Predaj a nájom portálu. Prevod portálu ako databázy. Vec hromadná. Budúca úprava veci hromadnej a nakladanie s ňou. Ochrana spoločníkov obchodnej spoločnosti.