Osobitosti malého a stredného a rodinného podnikania v Číne - Strážovská, Ľubomíra
Osobitosti manažérskeho štýlu riadenia v Číne. Podstata konfuciánskej filozofie vzťahov. Vymedzenie a základné charakteristiky podnikateľských procesov v Číne. Pojem guanxi. Čínska obchodná mentalita. Kritéria pre zaradenie malého a stredného podniku v Číne. Štyri základné črty, ktoré sú typické vo väčšine podnikov v Číne. Riadenie v rodinných podnikoch.