Koncepčné rozdiely medzi slovenským a českým autorským zákonom, východiská a dôsledky - Škreko, Anton
Rozdiely medzi právnou úpravou autorského práva v Slovenskej republike a v Českej republike v súvislosti s rekodifikáciou autorského práva v oboch krajinách. Porovnanie systematiky českého autorského zákona a slovenského autorského zákona, ich východiská a koncepčné riešenia.