Vybrané právne aspekty licenčných zmlúv na shareware a freeware a ich kontraktácie podľa slovenského práva - Zámožík, Jozef
Právne aspekty bezplatne poskytovaných počítačových programov - shareware a freeware, ktoré sú poskytované predovšetkým v prostredí internetu. Analýza osobitosti licenčných zmlúv, ktoré sú k takémuto software pripojené. Spôsoby porušovania autorských práv týkajúcich sa shareware. Prax kontraktácie takýchto licenčných zmlúv v prostredí internetu.