Ako správne viesť jednoduché účtovníctvo v roku 2005 - Strählová, Jarmila
Právna úprava. Evidencia podľa zákona o dani z príjmov. Evidencia podľa zákona o účtovníctve. Daňový výdavok. Vybrané účtovné prípady a ich účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva. Kompletný príklad účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva.