Postavenie znalca v daňovom a sociálnom systéme - Majdúchová, Helena, 1963-
Skúmanie postavenia znalca ako fyzickej osoby. Vysvetlenie daňových povinností znalca, ktoré vyplývajú predovšetkým z daňových zákonov. Postavenie znalca v systéme zdravotného a sociálneho poistenia.