Koncentrácia a atribúty chudoby v Slovenskej republike na lokálnej úrovni - Michálek, Anton
Aktuálne smery výskumu geografie chudoby. Priestorová konceptualizácia chudoby. Koncept mnohonásobnej deprivácie. Centrá a regióny chodoby na Slovensku. Okresy s najvyšším počtom chudobných obcí, najchudobnejšie obce. Znaky chudoby na Slovensku.