Nové nemecké zmluvné právo - Dietz, Adolf
Právnofilozofické a ústavné pozadie reformy autorského zmluvného práva. Historické pozadie novely. Najdôležitejšie prvky novely z roku 2002. Účinky nových ustanovení v praxi.