Privátní značky - diktát obchodních řetězců - Peterka, Roman
Nárast predaja vlastných značiek v obchodných reťazcoch. Tzv. "no name" značky obľúbené najmä u spotrebiteľov strednej vrstvy. Najsilnejšia zbraň privátnych značiek - minimálne náklady na reklamu. Výroba privátnych značiek a zvyšovanie odbytu výrobkov. Riziká výroby týchto značiek. Výhoda privátnych značiek - kvalita za prijateľnú cenu.