Cena není pouhou "cenovkou" - Bureš, Ivan
Ako ovplyvňuje cena výrobku nákupné rozhodovanie. Cena ako meradlo hodnoty tovaru. Nakupovanie na základe zvláštnej ponuky. Optimálna rovnováha medzi cenou a prínosom produktu.