Ceny a cenová stratégia - Janok, Michal
Cenotvorba v transformačnom a hodnotovom procese. Cenová konkurenčná schopnosť. Cenové rozhodovanie, jeho význam a nevyhnutnosť v podmienkach transformácie ekonomiky. Charakteristické znaky cenovej stratégie.