Vývoj harmonizovaných systémů účetnictví - Janoušková, Jana
Účtovníctvo a ekonomika. Nutnosť harmonizácie účtovníctva. Direktívy Európskej únie. Medzinárodné účtovné štandardy IAS. Generally Accepted Accounting Principles (GAAP). Dopad harmonizácie na české ekonomické prostredie.