Automobilová reklama už není jen o technice - Špak, Dušan
Jednu desatinu investícií do reklamy v Čechách predstavuje reklama na autá. Cieľ automobilovej reklamy. Nie len technické informácie, ale aj poznanie filozofie značky. Príroda v reklame na automobily. Reklama na automobily vo filme. Finančné zázemie automobiliek a kvalita reklamy.