Základní nosné prvky manažerské koncepce Tomáše Bati - Lednický, Václav
Základné prvky Baťovho systému riadenia. Podnikateľská stratégia firmy. Plánovanie a hlavné zásady riadenia. Samospráva hospodárskych jednotiek. Zásadné princípy odmeňovania zamestnancov. Obchod. Personálna politika a výchova pracovníkov. Budovanie mesta.