Príbeh Kechnecoland sa nekončí - Sobinkovič, Branislav
Vytvorenie úspešného priemyselného parku v obci Kechnec za nie najpriaznivejších podmienok. Starosta obce plánuje aj vybudovanie polikliniky s lôžkovou časťou a hospicom, rovnako aj štvorjazyčnú školu, ktorá by končila vysokoškolským diplomom. Zamestnanosť v priemyselnom parku. Získanie investorov. Mizivá podpora zo strany štátu - viaznúca komunikácia so štátnymi úradníkmi zapríčiňuje stagnáciu ďalších projektov v Kechneci.