Koncepčné prístupy k firemnému plánovaniu v malých a stredných podnikoch - Lesáková, Ľubica
Obsah a význam firemného plánovania v malých a stredných podnikoch. Vymedzenie malého a stredného podniku podľa zákona č. 231/1999 Z.z. SR o štátnej pomoci. Koncepčné prístupy k firemnému plánovaniu v malých a stredných podnikoch. Obsah, štruktúra a postup plánovacieho procesu. Systém firemných plánov v podmienkach malých a stredných podnikov. Postavenie a význam podnikateľského business plánu v systéme firemného plánovania v malých a stredných podnikoch.