Prvý pokus o bratislavský technologický park štartujú Rakúšania - Marčan, Peter
Rakúsky investor plánuje výstavbu prvého vedecko-technologického parku Central European Park for Innovative Technologies (CEPIT) vo Vajnoroch. Investície do projektu. Investor plánuje stavbu na začiatok r. 2006. V parku by mali sídliť firmy zaoberajúce sa výskumom a vývojom biotechnológií, informačných technológií, či energií z obnoviteľných zdrojov alebo automobilového priemyslu. CEPIT a Euro Valley.