Řízení lidských zdrojů a manažerská etika - Brodský, Zdeněk
Vzdelávanie pracovníkov ako súčasť personálnej práce podniku. Investície do vzdelávania pracovníkov. Príprava rezerv a výchova svojich vlastných ľudí do funkcií. Možnosti ďalšieho vzdelávania pracovníkov. Výsledky výskumu, ktorý sa týkal využívania rôznych foriem vzdelávania pracovníkov. Inovácie a schopnosť adaptability organizácie.