Jednotkové náklady práce - Lipská, Elena
Pokračovanie z čísla 1/2005. Jednotkové náklady práce (ULC) v medzinárodných organizáciách (Európska komisia, OECD, Eurostat, Európska centrálna banka (ECB)). Hodnotenie SR a vybraných členských krajín Európskej únie v Konvergenčnej správe ECB prostredníctvom ukazovateľa ULC. Sledovanie ULC v Poľsku, Maďarsku a Česku.