Individuálna účtovná závierka podľa IAS/IFRS - Hájková, Anna
Kto má povinnosť zostaviť individuálnu účtovnú závierku a výročnú správu podľa medzinárodných štandardov finančného výkazníctva IAS/IFRS. Veľkostné kritériá pre obchodné spoločnosti. Štandard IFRS 1 - na uľahčenie prechodu účtovným jednotkám z dosiaľ používanej národnej legislatívy na IFRS. Otváracia súvaha, základné pravidlá pri prvej aplikácii IFRS. Vzťah k zákonu o účtovníctve.