Ideální manažer je takový nadčlověk - Procházka, Jan
Čo ženie vedúcich manažérov stále dopredu? Faktory motivácie. Vodca a ťahač. Odvaha povedať "nie". Konštruktívny prístup ku kritike. Najhorší radca manažéra - hnev. Dokázať priznať chybu. Spravodlivý prístup k podriadeným.