Výučba podnikovej ekonomiky a jej perspektívy - Majtán, Štefan
Analýza štruktúry študijných programov, ktoré by sa mali realizovať na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave od akademického roku 2005/06. Pohľad na "Sústavu študijných odborov vysokoškolského vzdelávania Slovenskej republiky". Charakteristika študijných predmetov v uvedených študijných programoch z hľadiska priestoru podnikovej ekonomiky. Obsah a rozsah výučby predmetu podnikové hospodárstvo.