Genius is 1% inspiration and 99% perspiration - Brož, Ivan
"Génius, to je 1% nápadov a 99% potu" - citát svetoznámeho vynálezcu Thomasa Alva Edisona (1847-1931). T.A. Edison - technický bádateľ a inovátor par excellence a zároveň aj zakladateľ firiem. Geniálny vynálezca a skvelý obchodník. Začiatky podnikania mladého vynálezcu. Fonograf, žiarovka, dynamo a ďalšie vynálezy. Naplnené vízie do budúcnosti.