Zmena systému štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave od akademického roku 2005/2006 - Hontyová, Kajetána
Informácia o zásadných zmenách, ku ktorým dochádza v systéme štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave od akademického roku 2005/2006. Podmienky prijatia na štúdium. Prijímacie skúšky na jednotlivé fakulty Ekonomickej univerzity.