Vzdelávanie poľnohospodárskych ekonómov - pohľad do našej histórie - Šúbertová, Elena
Príspevok nadväzuje na prednášku doc. Ing. Gejzu Blaasa na tému vzdelávanie poľnohospodárskych ekonómov. História vzdelávania poľnohospodárskych ekonómov na Vysokej škole ekonomickej (VŠE). Obdobie založenia tradície vzdelávania poľnohospodárskych ekonómov 1952-1959. Obdobie rozvoja vzdelávania poľnohospodárskych ekonómov 1960-1969. Obdobie zmien vo vzdelávaní poľnohospodárskych ekonómov 1970-1991. Obdobie zániku vzdelávania poľnohospodárskych ekonómov 1992-1994.