Slovensko už rok v európskej sieti zamestnanosti - Kollárová, Zuzana
Uplatňovanie prechodného obdobia v oblasti voľného pohybu občanov. Slovensko pre občanov EÚ po 1. máji 2004 celkom otvorilo svoj pracovný trh. Pôsobenie siete Európskych služieb zamestnanosti EURES na úradoch práce, sociálnych vecí a rodiny. Zabezpečenie medzinárodnej mobility práce a sprostredkovania zamestnania za úhradu. Databáza voľných pracovných miest v krajinách Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru. Ekonomika a zamestnanosť.