Investícia do vzdelávania a zvyšovanie kvalifikácie - Kollárová, Zuzana
Rast zamestnanosti ako jeden z hlavných cieľov politiky vlády. Sektorový operačný program Ľudské zdroje (SOP ĽZ) na riešenie relatívne nízkej zamestnanosti na Slovensku. Financovanie programu. Program pre dlhodobo nezamestnaných. Predchádzanie nezamestnanosti podporou vzdelávania a kariérneho poradenstva. Ako to funguje v praxi.