Pension funds in the Central and Eastern European countries pension reform in the Slovak Republic - Dubová, Martina
Teoretické poznatky z oblasti penzijných fondov, ktoré sú doplnené o praktickú skúsenosť z krajín strednej a východnej Európy. Porovnanie penzijných fondov z hľadiska legislatívnych a ďalších investičných limitov, ktoré majú vplyv na tvorbu investičného portfólia penzijných fondov v rámci druhého a tretieho piliera penzijného systému. Základná charakteristika dôchodkovej reformy v Slovenskej republike a novovznikajúcich dôchodkových spoločností v rámci pripravovaného druhého piliera dôchodkového systému.