Regression credibility approaches for prediction of future claims in accident insurance - Šoltés, Erik, 1974-
Teória kredibility ako súbor postupov využívajúcich pokročilé štatistické metódy, ktoré slúžia na výpočet a systematickú úpravu netto poistného. Konštrukcia kredibilných regresných modelov. Metódy regresnej analýzy. Možnosti uplatnenia modelu DV 85 v havarijnom poistení motorových vozidiel, resp. povinnom zmluvnom poistení.