Východiská, formovanie a realizácia štruktúrnej politiky Európskej únie - Melišek, František
Tri piliere štruktúrnej politiky Európskeho spoločenstva podľa dokumentu o priemyselnej politike v otvorenom a konkurenčnom prostredí, ktorý vypracovala Komisia Európskeho spoločenstva. Prístupové hľadiská v štruktúrnej politike. Chápanie štruktúrnej politiky v užšiom slova zmysle. Principy štruktúrnej politiky, ktoré boli prijaté v roku 1992. Financovanie štruktúrnej politiky a štruktúrne fondy.