Unifikačné a koordinačné snahy Medzinárodného menového fondu v bilancovaní medzinárodných peňažných vzťahov - Jankovská, Anežka
Význam unifikácie a koordinácie zostavovania platobnej bilancie pre činnosť Medzinárodného menového fondu. Obsah pojmu bilancovanie. Príručky platobnej bilancie. Štandardné položky platobnej bilancie. Tendencie v platobnej bilancii Slovenskej ekonomiky.