Harmonizace účetního výkaznictví malých a středních podniků - Oberreiter, Michal
Malé a stredné podniky - samostatná oblasť účtovnej harmonizácie. Potreba vypracovania národných účtovných štandardov pre túto skupinu podnikov. Kriteriálne určenie malých a stredných podnikov. Špecifiká postavenia malých a stredných podnikov na pozadí medzinárodnej harmonizácie účtovného výkazníctva.