Nakupujeme na internete ? - Doktor, Vladislav
Ako sa rozvíja e-biznis na Slovensku. Tržby e-shopov a e-obchodných centier narastajú. Konkurencia. Možnosti rozšírenia ponúkaného sortimentu sú rozsiahle. Prekážky brzdiace rozvoj internetových obchodov. Marketingová podpora.