Bez predošlých prekážok a bariér - Bôriková, Eva
Zmeny v oblasti dovozu a vývozu tovaru, regulované colnými predpismi, po vstupe Slovenska do Európskej únie. Colná legislatíva. Tovar spoločenstva. Voľný pohyb. Vonkajšia hranica únie. Nezastupiteľnosť colnej správy.