Teoreticko-metodologické prístupy k evalvácii výchovno-vzdelávacieho procesu - Antalová, Mária, 1952-
Identifikácia evalvácie pre oblasť vzdelávania. Evalvácia výchovno-vzdelávacieho procesu. Ciele inštitúcie, spoločnosti a jednotlivca. Metodologické východisko evalvácie a analýza výchovno-vzdelávacieho procesu. Referenčný rámec evalvácie výchovno-vzdelávacieho procesu.