Medzigeneračné rodinné vzťahy a sociálna pomoc starším občanom v európskom priestore - Macková, Eva
Starnutie obyvateľstva a zmeny v štruktúre rodín. Skúmanie medzigeneračných rodinných vzťahov. Spôsob života. Rodinná starostlivosť. Dôsledky sociálnych zmien a politické problémy.