Trnavský región je pre investorov atraktívny - Vrabec, Norbert
Rozhovor autora článku s riaditeľkou Regionálnej komory Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory. Výhodná geografická poloha, dobrá dopravná infraštruktúra, kvalifikovaná pracovná sila, schopnosť prispôsobiť sa k novým podmienkam - výhody tohto regiónu. Etablovanie firmy PSA Peugeot Citroen. Príprava pracovníkov pre automobilový priemysel. Projekty Trnavskej regionálnej komory na podporu spolupráce malých a stredných podnikov a veľkých investorov. Štruktúra podnikateľov v Trnavskom kraji.